Oskarshamn nollade Örebro Hockey och vann med 2-0

Oskarshamn vann på bortaplan mot Örebro Hockey i SHL. Den målsnåla matchen med en klar seger för Oskarshamn, 0-2 (0-1, 0-1, 0-0).

Oskarshamn tog ledningen efter 16.16, genom Johan Johnsson framspelad av Olli Palola och Nick Olesen. Efter 12.53 i andra perioden nätade Austin Wagner, framspelad av Rasmus Bengtsson och gjorde 0-2. Tredje perioden blev mållös, och Oskarshamn höll i sin 2-0-ledning och vann.

Örebro Hockey har en vinst och fyra förluster och 8–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Oskarshamn har två vinster och tre förluster och 12–14 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Örebro Hockey på elfte plats och Oskarshamn sist, på 14:e plats.

Örebro Hockey möter Växjö i nästa match borta lördag 20 januari 18.00. Oskarshamn möter samma dag Timrå hemma.