Malmö besegrade Visby/Roma

Efter ett ryck i sistaperioden besegrade Malmö Visby/Roma med 4-1. Två av lagets nyförvärv slog till.

Malmö Redhawks har byggt om rejält och bytt ut halva spelartruppen samt två assisterande tränare jämfört med förra säsongen. Ikväll spelade de sin förta försäsongsmatch för sensommaren – och det blev seger mot Visby/Roma med 4-1.

HockeyEttan-laget stod upp väl i de första två perioderna, då Albert Sjöberg var den enda målskytten för SHL-laget. Men i upptakten av den tredje perioden avgjordes matchen då två av Malmös nyförvärv, Robin Salo och Joona Ikonen, gjorde två mål på en halvminut och såg till att ge Redhawks en 3-0-ledning.

Malmö besegrade Visby/Roma med 4-1

Visby/Roma reducerade sen genom Pontus Karlsson, innan Carl Persson stängde butiken med sitt 4-1-mål med knappt fem minuter kvar att spela.

Värt att notera är att Malmö också vann skotten med hela 31-12.

Malmös nästkommande match är på torsdag mot Oskarshamn. Den matchen spelas, precis som kvällens, på Gotland.

Spelschema och resultat för alla försäsongsmatcher.