Formstarka Växjö vann mot Örebro Hockey

Det går fortsatt bra för Växjö i SHL. På lördagen mötte laget Örebro Hockey i Vida Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Örebro Hockey blev 4-0 (2-0, 2-0, 0-0).

I början av matchen var Växjö starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Robert Rosén och Dylan McLaughlin. Efter 12.41 i andra perioden slog Noah Ostlund till, framspelad av Ludvig Nilsson och gjorde 3-0.

Till slut kom också 4-0 genom Dylan McLaughlin som ökade Växjös ledning framspelad av Joachim Blichfeld och Robert Rosén efter 14.57.

Tredje perioden blev mållös, och Växjö höll i sin 4-0-ledning och vann.

Det här betyder att Växjö är kvar i serieledning, och Örebro Hockey stannar på elfte plats, i tabellen.

Växjö möter Luleå i nästa match borta tisdag 23 januari 19.00. Örebro Hockey möter samma dag Frölunda hemma.