Färjestad nollade Rögle – vann med 3-0

Tre egna mål räckte mot Rögle. Färjestad tog hem segern hemma mot Rögle i SHL i en målsnål match. Slutresultatet blev 3-0 (1-0, 0-0, 2-0).

Färjestad tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Joel Kellman assisterad av Victor Ejdsell och Jonathan Andersson. Efter 20.09 i andra perioden nätade David Tomasek, på pass av Joel Nyström och gjorde 2-0. Till slut kom också 3-0 genom Joel Nyström som ökade Färjestads ledning på pass av Liam Öhgren och Marcus Westfält efter 6.02 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Färjestad på andra plats och Rögle på nionde plats.

Nästa motstånd för Färjestad är Timrå. Lagen möts tisdag 23 januari 19.00 i Löfbergs Arena. Rögle tar sig an HV 71 borta torsdag 25 januari 19.00.