Klart: Det blir profilens nya klubb

Anton Karlsson har spelat tre JVM för Sverige och har varit en profil i både AIK och Leksand. Nu är forwarden klar för spel i Norge.

Foto: Maxim Thoré / Bildbyrån. I den senaste säsong i Sverige spelade Karlsson för AIK i Hockeyallsvenskan.

Förra säsongen blev det spel i Tjeckien och Danmark för Anton Karlsson. Nu står det klart att karriären fortsätter i Norge. Resten av säsongen kommer han att spela för Stjernen.

28-åringen har tidigare spelat juniorhockey i Frölunda och gjorde även ett par matcher i SHL för klubben. I Hockeyallsvenskan spelade forwarden för klubbar som Oskarshamn, Leksand och AIK. Där han kanske mest är i ihågkommen från sin tid i Dalarna.

Där var han med och spelade upp Leksand i SHL två gånger om och var även publikfavorit. I det sista avancemanget var han också en högst bidragande faktor med sina fem mål i kvalspelet.

Anton Karlsson återvänder till Norge

Sedan Karlsson lämnade Sverige har det blivit spel i Österrike, Tjeckien, Norge och Danmark. Och nu blir det alltså ännu en sejour i vårt västra grannland.

Förra gången blev det en säsong i Storhamar, men nu väntar alltså spel i Stjernen. Laget har hittills vunnit två av tio matcher den här säsongen och är i behov av förstärkning.

TV: Nattens svenskmål i NHL

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: