Winnipeg vann mot Buffalo – trots underläge

Inför sista perioden var Buffalo i ledningen med 2-1 i KeyBank Center. Men Winnipeg vände och vann. Till slut blev det 2-5 i matchen i NHL.

Segern var Winnipeg Jets sjätte på de senaste sju matcherna.

Första perioden var jämn. Buffalo Sabres inledde bäst och tog ledningen genom JJ Peterka efter 17.33, men Winnipeg kvitterade genom Nino Niederreiter i slutet av perioden. Efter 9.20 i andra perioden nätade Eric Robinson, framspelad av Peyton Krebs och Zemgus Girgensons och gav Buffalo ledningen. Winnipeg gjorde dock fyra raka mål i tredje perioden och gick från underläge 2-1 till ledning med 2-5. 2-4-målet kom med bara 01.21 kvar att spela. Och med 54 kvar kom också 2-5. Därmed tog laget en säker seger.

Resultatet innebär att Buffalo ligger kvar på sjätte plats och Winnipeg på andra plats i tabellen.

I nästa omgång har Buffalo Toronto borta i Scotiabank Arena, torsdag 7 mars 01.00. Winnipeg spelar hemma mot Seattle onsdag 6 mars 02.00.