Winnipeg upp i topp efter tvåpoängare mot NY Rangers

Tack vare 4-2 (0-0, 3-1, 1-1) borta mot NY Rangers är Winnipeg ny serieledare i NHL. Laget ligger på samma poäng som tvåan Colorado men toppar tabellen. Colorado har dessutom en match mer spelad. Efter onsdagens match i Madison Square Garden ligger NY Rangers på första plats.

Segern var Winnipeg Jets fjärde på de senaste fem matcherna.

Den första perioden slutade 0–0. Winnipeg gjorde 0-1 genom Mark Scheifele efter 4.03 i andra perioden.

New York Rangers kvitterade till 1-1 genom Alex Wennberg efter 9.38 av perioden.

Winnipeg gjorde dock två mål och gick från 1-1 till 1-3, målen av Kyle Connor och Mark Scheifele. Alexis Lafreniere reducerade dock för NY Rangers med bara två minuter kvar att spela och gav matchen liv igen.

Winnipeg kunde dock avgöra till 2-4 med nio sekunder kvar av matchen genom Mark Scheifele.

Mark Scheifele gjorde tre mål för Winnipeg.