Vegas vann på hemmaplan mot Ottawa

Vegas vann mötet med Ottawa hemma med 6-3 (2-2, 3-0, 1-1) på måndagen i NHL.

Segern var Vegas Golden Knights femte på de senaste sex matcherna.

Vegas startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 1.37 slog Jack Eichel till framspelad av Ivan Barbashev och Ben Hutton.

Ottawa Senators kvitterade till 1-1 efter 6.36, genom Josh Norris assisterad av Tim Stutzle och Jake Sanderson.

Laget tog också ledningen efter 10.55, när Ridly Greig hittade rätt på pass av Claude Giroux och Jakob Chychrun.

Vegas kvitterade till 2-2 efter 13.39, när Jonathan Marchessault fick träff assisterad av Brett Howden och Brayden McNabb.

Vegas spelade bra i andra perioden och gick från 2-2 till 5-2 genom mål av Nicolas Roy, Chandler Stephenson och Ivan Barbashev. Efter 5.47 i tredje perioden ökade Vegas på till 6-2 genom William Karlsson.

Brady Tkachuk reducerade förvisso, men närmare än 6-3 kom inte Ottawa. Vegas tog därmed en säker seger.

Vegas Mark Stone hade tre assists.

Det här betyder att Vegas är i fortsatt serieledning, med 47 poäng efter 32 matcher, och Ottawa sist, på åttonde plats med 22 poäng.

Vegas tar sig an Carolina i nästa match borta onsdag 20 december 01.00. Ottawa möter samma dag 03.00 Arizona Coyotes borta.