Vegas ryckte i sista perioden och vann mot Chicago

Vegas vann borta mot Chicago i NHL med 5-3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Vegas avgjorde i sista perioden.

Därmed har Vegas vunnit sex matcher i rad i NHL.

Första perioden var jämn. Chicago inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Connor Bedard efter 1.30, men Vegas kvitterade genom William Karlsson bara tre minuter senare. Efter 7.30 i andra perioden gjorde Vegas 1-2 genom Jonathan Marchessault.

Chicago gjorde 2-2 genom Reese Johnson efter 8.50 av perioden.

Vegas gjorde 2-3 genom Nicolas Roy efter 20.13. Vegas gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 2-3 till 2-5, målen av Mark Stone och Paul Cotter, vilket avgjorde matchen.

Corey Perry reducerade dock för Chicago med bara en minut kvar att spela och skapade spänning.

Chicago har en vinst och fyra förluster och 10–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

I nästa match, onsdag 25 oktober, har Chicago Boston hemma i United Center 02.30, medan Vegas spelar hemma mot Philadelphia 05.00.