Vancouver vann toppmötet mot Winnipeg

Vancouver besegrade Winnipeg hemma i den tidiga seriefinalen med 5-0 (3-0, 1-0, 1-0) i NHL på söndagen.

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Vancouver Canucks är i fortsatt serieledning, och Winnipeg Jets på andra plats. I och med Vancouvers seger skiljer det nu tio poäng mellan lagen.

Det här innebär att Vancouver nu har fyra segrar i följd i NHL.

Vancouver startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av J.T. Miller och Nils Höglander. Efter 4.02 i andra perioden slog Elias Pettersson till, på pass av Conor Garland och Quinn Hughes och gjorde 3-0. Vancouver fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av Phillip Di Giuseppe och Pius Suter.

Vancouver tar sig an Colorado i nästa match hemma torsdag 14 mars 03.30. Winnipeg möter Washington hemma tisdag 12 mars 00.30.