Två poäng till Arizona Coyotes efter snabba mål mot Columbus

Arizona Coyotes vann borta mot Columbus i NHL med 3-2 (0-0, 1-1, 2-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, där Logan Cooley gjorde 1-2 och Lawson Crouse drygt en minut senare gjorde 1-3 för Arizona Coyotes.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Columbus gjorde 1-0 genom Damon Severson efter 1.40 i andra perioden.

Efter 6.23 av perioden kunde Barrett Hayton kvittera till 1-1 för Arizona Coyotes. Arizona Coyotes startade också tredje perioden bäst. Laget gick upp till en 1-3-ledning genom mål av Logan Cooley och Lawson Crouse. Columbus gjorde 2-3 genom Damon Severson efter 18.02 men kom aldrig närmare.

Det här var Columbus sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Arizona Coyotes femte uddamålsseger.

För Arizona Coyotes gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Columbus är på åttonde och sista plats.

Columbus tar sig an Washington i nästa match borta söndag 19 november 01.30. Arizona Coyotes möter samma dag 01.00 Winnipeg borta.