Två mål för Dylan Larkin när Detroit besegrade Buffalo

Detroit vann mötet med Buffalo borta med 5-3 (2-0, 2-1, 1-2) på onsdagen i NHL.

Segern var Detroits sjätte på de senaste sju matcherna.

Detroit startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Dylan Larkin och Robby Fabbri. Detroit gjorde två mål i andra perioden och gick från 0-2 till 0-4, målen av Moritz Seider och Michael Rasmussen.

Med 1.8 kvar att spela av perioden kunde Rasmus Dahlin göra 1-4 för Buffalo. Buffalo reducerade dock på nytt till både 2-4 och 3-4 genom Casey Mittelstadt och Jeff Skinner efter 11.32 av matchen.

Detroit kunde dock avgöra till 3-5 med 46 sekunder kvar av matchen genom Dylan Larkin.

Detroit ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Buffalo är på sjunde plats.

Buffalo möter Boston i nästa match borta fredag 8 december 01.00. Detroit möter samma dag San Jose hemma.