Tungt för Florida – New Jersey bröt fina vinstsviten

Florida har haft en stark period i NHL och inför matchen hemma mot New Jersey hade laget tagit nio raka segrar. På söndagen tog det stopp och matchen i FLA Live Arena slutade 1-4 (0-2, 1-1, 0-1). Det var första förlusten sedan den 22 december för Florida.

I början av matchen var New Jersey starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Alexander Holtz och Jesper Bratt. Efter 3.51 i andra perioden ökade New Jersey på till 0-3 genom Erik Haula.

Efter 19.27 av perioden kunde Sam Reinhart göra 1-3 för Florida. New Jersey punkterade matchen med ett 1-4-mål med 19 sekunder kvar att spela genom John Marino. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

New Jersey ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Florida är på andra plats.

I nästa match möter Florida Anaheim Ducks hemma och New Jersey möter Boston borta. Båda matcherna spelas måndag 15 januari 19.00.