Tungt för Anaheim Ducks – Pittsburgh bröt fina vinstsviten

Anaheim Ducks har haft en stark period i NHL och inför matchen hemma mot Pittsburgh hade laget tagit sex raka segrar. På onsdagen tog det stopp och matchen i Honda Center slutade 0-2 (0-1, 0-0, 0-1). Det var första förlusten sedan den 23 oktober för Anaheim Ducks.

Pittsburgh tog ledningen efter 12.34, genom Radim Zohorna framspelad av Lars Eller och Erik Karlsson.

Andra perioden blev mållös. Laget punkterade matchen med ett 0-2-mål med 20 sekunder kvar att spela genom Sidney Crosby. 0-2-målet blev matchens sista.

Anaheim Ducks stannar därmed på fjärde plats, och Pittsburgh sist, på åttonde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Anaheim Ducks Philadelphia hemma i Honda Center, lördag 11 november 04.00. Pittsburgh spelar borta mot Los Angeles fredag 10 november 04.30.