Tung seger för Colorado i toppmatchen mot Vancouver

Det var två topplag som möttes i NHL på torsdagen. Och det slutade med seger för Colorado, som besegrade Vancouver hemma med 5-2 (2-1, 0-1, 3-0).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Colorado Avalanche ligger kvar på andra plats i tabellen, och Vancouver Canucks på andra plats.

Segern var Colorados fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Vancouver inledde bäst och tog ledningen genom Nils Höglander efter 16.23, men Colorado kvitterade genom Valeri Nichushkin. Och Colorado hann också ta ledningen, genom Jonathan Drouin. Efter 9.07 i andra perioden nätade J.T. Miller, på pass av Quinn Hughes och Filip Hronek och kvitterade för Vancouver. Colorado spelade bra i tredje perioden och gick från 2-2 till 5-2 genom mål av Riley Tufte, Cale Makar och Mikko Rantanen och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.21 kvar att spela.

Colorado tar sig an Minnesota i nästa match borta lördag 25 november 02.30. Vancouver möter samma dag 04.00 Seattle borta.