Tre poäng till Vegas efter avgörande i slutperioden mot New Jersey

Vegas vann hemma mot New Jersey i NHL med 3-1 (0-0, 0-0, 3-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Vegas avgjorde.

Varken Vegas Golden Knights eller New Jersey Devils fick till det i avsluten i de två första perioderna. New Jerseys Nico Hischier gjorde 0-1 efter 20.40 i andra perioden. Vegas gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 0-1 till ledning med 3-1. Det sista målet kom med 19 sekunder kvar av matchen.

Vegas har tre segrar och två förluster och 15–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan New Jersey har en vinst och fyra förluster och 11–16 i målskillnad.

Vegas ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan New Jersey ligger på sjunde plats.