Tampa Bay vinnare mot New Jersey – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt tajt match när Tampa Bay tog emot New Jersey i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där Tampa Bay var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (2-1, 1-1, 0-1, 1-0). Matchhjälte blev Darren Raddysh, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

Första perioden var jämn. New Jersey Devils inledde bäst och tog ledningen genom Dawson Mercer efter 7.42, men Tampa Bay Lightning kvitterade genom Luke Glendening. Och Tampa Bay hann också ta ledningen, på nytt genom Luke Glendening. Tampa Bay gjorde 3-1 genom Brayden Point efter 10.34 i andra perioden.

Med 3.6 kvar att spela av perioden kunde Jesper Bratt göra 3-2 för New Jersey. 3.53 in i tredje perioden slog Nathan Bastian till och kvitterade för New Jersey. I förlängningen tog det 1.52 innan Tampa Bay avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Darren Raddysh, framspelad av Nikita Kucherov.

Det här var Tampa Bays åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också New Jerseys femte uddamålsförlust.

New Jerseys nya tabellposition är femte plats, medan Tampa Bay är på fjärde plats.