Stark seger för Winnipeg i toppmatchen mot Florida

Det var två topplag som möttes i NHL på lördagen. Och det slutade med seger för bortalaget Winnipeg, som besegrade Florida med 3-0 (1-0, 0-0, 2-0).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Florida ligger kvar på andra plats i tabellen, och Winnipeg på tredje plats.

Därmed har Winnipeg vunnit fem matcher i rad i NHL.

Winnipeg tog ledningen efter 17 minuters spel, genom Nino Niederreiter på pass av Dylan Samberg.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden var Winnipeg starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom två snabba mål i mitten av perioden av Nikolaj Ehlers och Adam Lowry och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.51 kvar att spela.

Nästa motstånd för Florida är Ottawa. Lagen möts tisdag 28 november 01.00 i Canadian Tire Centre. Winnipeg tar sig an Nashville borta måndag 27 november 02.00.