Stark seger för NY Rangers i toppmatchen mot Winnipeg

Det var två topplag som möttes i NHL på tisdagen. Och det slutade med seger för bortalaget NY Rangers, som besegrade Winnipeg med 3-2 (1-1, 0-0, 1-1, 1-0) efter förlängning.

Mika Zibanejad stod för NY Rangers avgörande mål 4.34 in i förlängningen.

Det här innebär att NY Rangers nu har fem segrar i följd i NHL.

Första perioden var jämn. NY Rangers inledde bäst och tog ledningen genom Artemi Panarin efter 18.25, men Winnipeg kvitterade genom David Gustafsson i slutet av perioden.

Andra perioden blev mållös. Winnipeg gjorde 2-1 genom Nikolaj Ehlers efter 5.07 i tredje perioden.

NY Rangers gjorde 2-2 genom Chris Kreider efter 13.12 av matchen. I förlängningen tog det 4.34 innan NY Rangers också avgjorde till 2-3. Stor matchhjälte blev Mika Zibanejad.

Det här var Winnipegs andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även NY Rangers tredje uddamålsseger.

Winnipeg stannar därmed på tredje plats, och NY Rangers toppar fortfarande tabellen.