Stark seger för NY Rangers i toppmatchen mot Boston

Det var två topplag som möttes i NHL på söndagen. Och det slutade med seger för bortalaget NY Rangers, som besegrade Boston med 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0) efter förlängning i den tidiga seriefinalen.

Det här innebär dock inga förändringar i tabellen. Boston är i fortsatt serieledning, och NY Rangers är i fortsatt serieledning.

Segermålet för NY Rangers stod Vincent Trocheck för 2.03 in i förlängningen.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 2.07 in i andra perioden som Boston tog ledningen genom Trent Frederic på pass av James Van Riemsdyk och Matthew Poitras.

10.50 in i tredje perioden nätade NY Rangers Vincent Trocheck på pass av Mika Zibanejad och kvitterade för NY Rangers. I förlängningen tog det 2.03 innan NY Rangers också avgjorde till 1-2. Stor matchhjälte blev Vincent Trocheck, på pass av Artemi Panarin.

Det här var Bostons sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även NY Rangers tionde uddamålsseger.

I nästa match möter Boston Minnesota hemma och NY Rangers möter Toronto borta. Båda matcherna spelas onsdag 20 december 01.00.