Stark seger för Los Angeles i toppmatchen mot Colorado

Det var två topplag som möttes i NHL på måndagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Los Angeles, som besegrade Colorado med 4-1 (0-1, 1-0, 3-0).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Los Angeles Kings ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Colorado Avalanche är i fortsatt serieledning.

Segern var Los Angeles sjätte på de senaste sju matcherna.

Colorado tog ledningen efter 12.28, genom Josh Manson på pass av Mikko Rantanen. Efter 9.03 i andra perioden nätade Quinton Byfield, framspelad av Mikey Anderson och Adrian Kempe och kvitterade för Los Angeles. Los Angeles spelade bra i tredje perioden och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Quinton Byfield, Trevor Moore och Drew Doughty och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.7 kvar att spela.

I nästa match, onsdag 6 december, har Los Angeles Columbus borta i Nationwide Arena 01.00, medan Colorado spelar hemma mot Anaheim Ducks 03.00.