Stark defensiv när Nashville vann mot Chicago

Tre egna mål – men inte ett enda för Chicago. Nashville tog en klar seger hemma mot Chicago i NHL. Slutresultatet blev 3-0 (1-0, 0-0, 2-0).

Nashville Predators tog ledningen efter 5.16, genom Gustav Nyquist framspelad av Roman Josi och Ryan O’Reilly.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden var Nashville starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Ryan O’Reilly och Luke Evangelista och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 33 sekunder kvar att spela.

Nashville har två segrar och tre förluster och 14–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Chicago har en vinst och fyra förluster och 12–24 i målskillnad.

Resultatet innebär att Nashville ligger kvar på fjärde plats och Chicago Blackhawks sist, på åttonde plats i tabellen.

Fredag 5 januari möter Nashville Calgary hemma 02.00 och Chicago möter NY Rangers borta 01.00.