Stark defensiv när Calgary vann mot Anaheim Ducks

Tre egna mål – men inte ett enda för Anaheim Ducks. Calgary tog en klar seger borta mot Anaheim Ducks i NHL. Slutresultatet blev 0-3 (0-1, 0-1, 0-1).

Calgary började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 2.24 slog Nick DeSimone till assisterad av Connor Zary och Elias Lindholm. Efter 7.49 i andra perioden nätade Elias Lindholm, framspelad av Nazem Kadri och Yegor Sharangovich och gjorde 0-2. Till slut kom också 0-3-målet genom A.j. Greer som ökade Calgarys ledning på pass av Elias Lindholm efter 18.07 i tredje perioden. 0-3-målet blev matchens sista.

Calgarys Elias Lindholm stod för tre poäng, varav ett mål.

Anaheim Ducks stannar därmed på sjunde plats, och Calgary på fjärde plats, i tabellen.

Anaheim Ducks tar sig an Seattle i nästa match hemma söndag 24 december 02.00. Calgary möter samma dag 04.00 Los Angeles borta.