Segersviten sprack för Los Angeles mot Washington

Los Angeles hade fem raka segrar inför hemmamatchen i NHL mot Washington. Då kom första förlusten sedan den 12 november. Matchen på torsdagen i Crypto.com Arena slutade 1-2 (1-1, 0-1, 0-0).

Första perioden var jämn. Los Angeles inledde bäst och tog ledningen genom Arthur Kaliyev efter 9.03, men Washington kvitterade genom Anthony Mantha bara tre minuter senare. Washington gjorde också 1-2 efter 18.27 i andra perioden när Connor McMichael slog till på pass av Anthony Mantha och Aliaksei Protas. Därmed hade laget vänt matchen. I tredje perioden höll Washington i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Los Angeles fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Washingtons sjätte uddamålsseger.

Washingtons nya tabellposition är tredje plats, medan Los Angeles är på tredje plats.

Måndag 4 december 02.00 spelar Los Angeles hemma mot Colorado. Washington möter Anaheim Ducks borta i Honda Center fredag 1 december 04.00.