Segerraden förlängd för Winnipeg – besegrade Minnesota

2-4 (2-2, 0-1, 0-1) blev resultatet när Minnesota och Winnipeg möttes i Xcel Energy Center på lördagen. I och med detta har Winnipeg tre raka segrar i NHL, och efter den tuffa perioden är Winnipeg nu i riktigt bra form.

Gästande Winnipeg Jets startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 2.33 slog Vladislav Namestnikov till framspelad av Alex Iafallo.

Minnesota Wild kvitterade till 1-1 efter 8.46, när Kirill Kaprizov slog till på pass av Mats Zuccarello.

Winnipeg tog ledningen på nytt efter 11.44, när Kyle Connor hittade rätt assisterad av Sean Monahan och Dylan DeMelo.

Minnesota kvitterade till 2-2 efter 15.42, när Kirill Kaprizov återigen fick träff framspelad av Mats Zuccarello och Brock Faber.

Efter 13.39 i andra perioden nätade Alex Iafallo, framspelad av Brenden Dillon och Vladislav Namestnikov och gav Winnipeg ledningen. 9.46 in i tredje perioden nätade Winnipegs Morgan Barron och ökade ledningen för Winnipeg. 2-4-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Minnesota ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Winnipeg på tredje plats.

I nästa omgång har Minnesota Chicago borta i United Center, söndag 7 april 21.30. Winnipeg spelar borta mot Nashville onsdag 10 april 02.00.