Seger med 5-2 för Boston mot Buffalo

Boston Bruins vann borta mot Buffalo Sabres i NHL. Matchen på onsdagen slutade 2-5 (0-3, 1-2, 1-0).

Boston spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Danton Heinen, David Pastrnak och Brandon Carlo. Boston gjorde två mål i andra perioden och gick från 0-3 till 0-5, målen av Oskar Steen och Hampus Lindholm. De åtta minuterna blev direkt matchavgörande.

Med 4.57 kvar att spela av perioden kunde Victor Olofsson göra 1-5 för Buffalo. Buffalo reducerade igen efter 15.02 i tredje perioden genom Olofsson. 2-5-målet blev matchens sista.

Bostons David Pastrnak stod för tre poäng, varav ett mål.

Buffalo stannar därmed på sjunde plats, och Boston toppar fortfarande tabellen.

Nästa motstånd för Buffalo är Winnipeg. Lagen möts lördag 18 november 02.00 i Bell MTS Place. Boston tar sig an Montreal hemma söndag 19 november 01.00.