Seger med 4-1 för Colorado mot St Louis

Colorado vann mötet med St Louis hemma med 4-1 (2-0, 0-1, 2-0) på torsdagen i NHL.

Segern var Colorados sjunde på de senaste nio matcherna.

I början av matchen var Colorado Avalanche starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Ross Colton och Mikko Rantanen. Efter 17.39 i andra perioden slog Robert Thomas till, på pass av Kasperi Kapanen och Nick Leddy och reducerade åt St Louis. 1.39 in i tredje perioden nätade Colorados Artturi Lehkonen framspelad av Cale Makar och Mikko Rantanen och ökade ledningen för Colorado.

Efter 7.59 nätade Bowen Byram på pass av Nathan MacKinnon och ökade ledningen för Colorado. 4-1-målet blev matchens sista.

Colorado stannar därmed i serieledning, och St Louis Blues på sjunde plats, i tabellen.

Söndag 5 november 03.00 spelar Colorado borta mot Vegas. St Louis möter New Jersey hemma i Enterprise Center lördag 4 november 01.00.