Seger för Washington med 4-1 mot Chicago

Washington vann hemma mot Chicago i NHL. Matchen på söndagen slutade 4-1 (3-0, 1-0, 0-1).

Washington Capitals spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Hendrix Lapierre, Michael Sgarbossa och Tom Wilson. Efter 17.23 i andra perioden slog Sonny Milano till, framspelad av Aliaksei Protas och gjorde 4-0. 9.49 in i tredje perioden nätade Chicagos Tyler Johnson och reducerade för Chicago. Fler mål än så blev det inte för Chicago Blackhawks.

Washington har tre segrar och två förluster och 20–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Chicago har en vinst och fyra förluster och 8–21 i målskillnad.

Det här betyder att Washington ligger kvar på femte plats i tabellen, och Chicago sist, på åttonde plats.

Nästa motstånd för Washington är Winnipeg. Lagen möts tisdag 12 mars 00.30 i Bell MTS Place. Chicago tar sig an Arizona Coyotes hemma söndag 10 mars 23.00.