Seattle utklassade San Jose på hemmaplan

Seattle dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot San Jose i NHL med hela 7-1 (4-0, 1-0, 2-1).

Seattle Kraken spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Brandon Tanev, Oliver Bjorkstrand, Adam Larsson och Yanni Gourde. Efter 3.31 i andra perioden slog Jared McCann till, på pass av Justin Schultz och Oliver Bjorkstrand och gjorde 5-0. Seattle ökade ledningen till 6-0 genom Eeli Tolvanen efter 2.25 i tredje perioden.

San Jose Sharks reducerade dock till 6-1 genom Mike Hoffman med 4.28 kvar att spela av matchen.

Seattle kunde dock avgöra till 7-1 med 4.14 kvar av matchen genom Eeli Tolvanen.

Seattles Oliver Bjorkstrand stod för ett mål och tre assists.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Seattle på fjärde plats och San Jose sist, på åttonde plats.

I nästa omgång har Seattle Vancouver hemma i Climate Pledge Arena, lördag 25 november 04.00. San Jose spelar hemma mot Montreal fredag 24 november 21.30.