Seattle fortsätter vinna – 5-2 mot Buffalo

Seattle är svårslaget i NHL. Mot Buffalo borta i KeyBank Center på onsdagen blev det seger igen. Laget vann med 5-2 (2-1, 3-1, 0-0) och har nu sju segrar i rad.

Buffalo Sabres tog ledningen efter 4.56, genom Jeff Skinner framspelad av Casey Mittelstadt och Alex Tuch.

Seattle Kraken kvitterade till 1-1 efter 13.55, när Yanni Gourde hittade rätt på pass av Eeli Tolvanen och Oliver Bjorkstrand.

Laget tog också ledningen efter 18.52, när Vince Dunn slog till assisterad av Andre Burakovsky och Eeli Tolvanen.

Buffalo kvitterade till 2-2 efter 20.50, när Alex Tuch fick träff.

Seattle stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 2-2 till 2-5. Seattle tog därmed en klar seger. I tredje perioden höll Seattle i sin 5-2-ledning och vann.

Resultatet innebär att Buffalo ligger kvar på sjunde plats och Seattle på femte plats i tabellen.

På fredag 12 januari 01.00 spelar Buffalo hemma mot Ottawa, och Seattle borta mot Washington.