Sam Reinhart sänkte Los Angeles Kings – nionde raka för Florida Panthers

Det var toppmatch i NHL under fredagen när Florida tog emot tredjeplacerade Los Angeles. Florida vann matchen med 3-2 (0-1, 1-1, 1-0, 1-0) efter förlängning.

Segermålet för Florida Panthers stod Sam Reinhart för 4.59 in i förlängningen.

Florida har nu nio raka segrar. Los Angeles har sju förluster i rad.

Los Angeles Kings tog ledningen efter 6.17, genom Trevor Moore. Efter 10.58 i andra perioden nätade Sam Bennett, på pass av Eetu Luostarinen och Oliver Ekman Larsson och kvitterade för Florida.

Los Angeles Drew Doughty gjorde 1-2 efter 19.39.

17.42 in i tredje perioden slog Matthew Tkachuk till på pass av Carter Verhaeghe och Sam Reinhart och kvitterade för Florida. I förlängningen tog det 4.59 innan Florida också avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Sam Reinhart, på pass av Aleksander Barkov och Sergei Bobrovsky.

Det här var Floridas tionde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Los Angeles tolfte uddamålsförlust.

Det här betyder att Florida är kvar på andra plats, och Los Angeles stannar på tredje plats, i tabellen.