Ryck i sista perioden avgjorde för Dallas hemma mot Columbus

En jämn match mellan hemmalaget Dallas och gästande Columbus avgjordes först i tredje perioden. Då drog Dallas ifrån och vann matchen i NHL med 5-3 (1-2, 1-0, 3-1).

Segern var Dallas fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Dallas inledde bäst och tog ledningen genom Thomas Harley efter bara 27 sekunder, men Columbus kvitterade genom Dmitri Voronkov. Och Columbus hann också ta ledningen, genom Damon Severson. Efter 5.54 i andra perioden slog Roope Hintz till, framspelad av Jason Robertson och Nils Lundkvist och kvitterade för Dallas. Dallas stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 2-2 till 5-2.

Columbus reducerade dock till 5-3 genom Sean Kuraly när bara tre minuter återstod att spela, och skapade spänning i slutet av matchen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Dallas på andra plats och Columbus på sjunde plats.