Rasmus Dahlin når milstolpe – blir näst snabbast någonsin

Rasmus Dahlin noterades för sin 200:e assist i NHL-karriären i nattens 3–2-seger mot Pittsburgh. Därmed blev han den näst snabbaste Buffalo-backen någonsin att nå milstolpen.

Underläge 0–2 inför den tredje perioden blev en 3–2-seger för Buffalo Sabres i nattens hemmamöte med Pittsburgh Penguins.

Detta efter att Jeff Skinner reducerat fem minuter in i perioden och Kyle Okposo kvitterat halvvägs genom perioden innan Alex Tuch fullbordat vändningen med strax under tre minuter kvar att spela.

Rasmus Dahlin stod för en assist på Okposos 2–2-mål – och nådde då en milstolpe i sin NHL-karriär. Passningspoängen var hans 200:e i NHL och han blev därmed den näst snabbaste Buffalo-backen att nå milstolpen.