Pittsburgh bröt Colorado segersvit

Efter sex segrar i rad i NHL för Colorado så tog vinstsviten slut borta mot Pittsburgh. Matchen på fredagen i PPG Paints Arena slutade 4-0 (2-0, 1-0, 1-0). Det var första förlusten i serien för Colorado.

I början av matchen var Pittsburgh starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Reilly Smith. Efter 6.00 i andra perioden nätade Lars Eller, på pass av Radim Zohorna och gjorde 3-0. Pittsburgh gjorde också 4-0 genom Sidney Crosby assisterad av Jake Guentzel efter 10.35 i tredje perioden. 4-0-målet blev matchens sista.

Pittsburghs nya tabellposition är sjunde plats, medan Colorado fortfarande leder serien, tre poäng före Dallas.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 29 oktober. Då möter Pittsburgh Ottawa i PPG Paints Arena 01.00. Colorado tar sig an Buffalo borta 18.00.