NY Rangers vann mot Anaheim Ducks – trots underläge

Efter första perioden var Anaheim Ducks i ledningen med 2-0 i Honda Center. Men NY Rangers vände och vann. Till slut blev det 2-5 (2-0, 0-1, 0-4) i matchen i NHL.

I början av matchen var Anaheim Ducks starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Adam Henrique. Efter 17.59 i andra perioden nätade Vincent Trocheck, framspelad av Chris Kreider och Adam Fox och reducerade åt New York Rangers. NY Rangers vände på dock matchen när laget gjorde fyra raka mål och gick från 2-1 till 2-5 i tredje perioden. 2-4-målet kom med bara 03.53 kvar att spela. Och med 36 kvar kom också 2-5. Därmed tog laget en säker seger.

Anaheim Ducks stannar därmed på sjunde plats, och NY Rangers toppar fortfarande tabellen.

Anaheim Ducks tar sig an Buffalo i nästa match hemma onsdag 24 januari 04.00. NY Rangers möter samma dag 04.30 San Jose borta.