NY Islanders vann med 3-2 borta mot Toronto

Det blev dramatiskt när NY Islanders vann mot Toronto i NHL på tisdagen. Laget vann med 3-2 (1-0, 1-1, 1-1) borta i Scotiabank Arena. Pierre Engvall slog till 17.58 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Första perioden var jämn. NY Islanders inledde bäst och tog ledningen genom Mathew Barzal efter 10.34, men Toronto kvitterade genom Mitchell Marner i slutet av perioden. Efter 2.53 i andra perioden slog Kyle MacLean till, på pass av Cal Clutterbuck och gav NY Islanders ledningen. 15.15 in i tredje perioden nätade Torontos John Tavares framspelad av Morgan Rielly och William Nylander och kvitterade för Toronto.

17.58 in i perioden slog Pierre Engvall till på pass av Brock Nelson och Kyle Palmieri och avgjorde matchen för NY Islanders.

Det här var Torontos elfte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även NY Islanders 14:e uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Toronto på femte plats och NY Islanders på fjärde plats.

I nästa omgång har Toronto Dallas hemma i Scotiabank Arena, torsdag 8 februari 01.00. NY Islanders spelar hemma mot Tampa Bay fredag 9 februari 02.00.