New Jersey vann efter förlängning mot Boston

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut New Jersey avgöra den jämna matchen hemma mot Boston i NHL. Slutresultatet blev 2-1 (0-1, 0-0, 1-0, 1-0). Jack Hughes blev matchhjälte för New Jersey med sitt mål i förlängningen.

Segern var New Jersey Devils fjärde på de senaste fem matcherna.

Boston Bruins tog ledningen efter 16.54, genom Morgan Geekie på pass av James Van Riemsdyk och Danton Heinen.

Andra perioden blev mållös. 2.34 in i tredje perioden slog Dawson Mercer till framspelad av Erik Haula och Alexander Holtz och kvitterade för New Jersey. I förlängningen tog det 2.47 innan New Jersey också avgjorde till 2-1. Stor matchhjälte blev Jack Hughes, framspelad av Jesper Bratt och Vitek Vanecek.

Det här var New Jerseys nionde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bostons femte uddamålsförlust.

För New Jersey gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Boston fortfarande leder serien, fyra poäng före Florida.

Söndag 17 december 01.00 spelar New Jersey borta mot Columbus. Boston möter NY Islanders borta i UBS Arena lördag 16 december 01.30.