Nashville vann på bortaplan mot Los Angeles

Nashville vann borta mot Los Angeles i NHL. Matchen på fredagen slutade 1-4 (1-1, 0-1, 0-2).

Första perioden var jämn. Nashville inledde bäst och tog ledningen genom Yakov Trenin efter 8.44, men Los Angeles kvitterade genom Kevin Fiala i slutet av perioden. Efter 14.45 i andra perioden slog Mark Jankowski till, på pass av Luke Evangelista och Tommy Novak och gav Nashville ledningen. Tredje perioden var länge mållös. Nashville gick från 1-2 till 1-4 genom två snabba mål på 2.06 i slutet av perioden av Colton Sissons och Jeremy Lauzon och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 53 sekunder kvar att spela.

Det här betyder att Los Angeles ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Nashville på fjärde plats.

Söndag 25 februari möter Los Angeles Anaheim Ducks hemma 04.30 och Nashville möter San Jose borta 04.00.