Nashville avgjorde i sista perioden och vann mot Columbus

Nashville vann borta mot Columbus i NHL med 2-1. Matchen var helt jämn efter två perioder, 1-1, innan Nashville avgjorde i sista perioden.

Luke Evangelista stod för Nashville Predators avgörande mål 4.17 in i sista perioden.

Därmed har Nashville vunnit sex matcher i rad på bortaplan.

Nashville tog ledningen efter 12.28, genom Kiefer Sherwood. Efter 1.56 i andra perioden slog Alexandre Texier till, framspelad av Ivan Provorov och kvitterade för Columbus. 4.17 in i tredje perioden slog Luke Evangelista till på pass av Mark Jankowski och Tommy Novak och avgjorde matchen för Nashville.

Det här var Columbus Blue Jackets 17:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Nashvilles 15:e uddamålsseger.

Columbus stannar därmed på åttonde och sista plats, och Nashville på fjärde plats, i tabellen.