Montreal vinnare mot Washington – avgjorde i förlängningen

Montreals väg till seger mot Washington hemma i NHL blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde Montreal avgöra till 3-2 (1-0, 1-0, 0-2, 1-0) och ta bonuspoängen.

Matchhjälte blev Cole Caufield, som gjorde det avgörande målet 47 sekunder in i förlängningen.

Montreal tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Sean Monahan assisterad av Cole Caufield och Nick Suzuki. Efter 9.50 i andra perioden nätade Brendan Gallagher, framspelad av Sean Monahan och Tanner Pearson och gjorde 2-0. Washington reducerade och kvitterade till 2-2 genom två mål av Dylan Strome i tredje perioden. Det sista målet kom med 2.1 kvar att spela.

Montreal kunde dock avgöra till 3-2 med 13 sekunder kvar av matchen genom Cole Caufield.

Det här var Montreals andra uddamålsseger den här säsongen.

När lagen senast möttes blev det seger för Montreal med 6-2.