Målfest när Nashville krossade San Jose i Bridgestone Arena

Nashville hade inga problem med San Jose i NHL, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8-2 (1-1, 3-1, 4-0).

Segern var Nashville Predators femte på de senaste sex matcherna.

Första perioden var jämn. Nashville inledde bäst och tog ledningen genom Roman Josi efter 11.20, men San Jose Sharks kvitterade genom Mikael Granlund efter 17.26. Efter 5.46 i andra perioden gjorde San Jose 1-2 genom Mario Ferraro.

Nashville gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 1-2 till ledning med 4-2. Nashville fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-2. Målen i sista perioden gjordes av Mike McCarron, Filip Forsberg, Mark Jankowski och Tommy Novak.

Roman Josi och Filip Forsberg gjorde ett mål och två assist var för Nashville.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Nashville på fjärde plats och San Jose sist, på åttonde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 22 mars. Då möter Nashville Florida i FLA Live Arena 00.30. San Jose tar sig an Tampa Bay hemma 03.30.