Los Angeles segrade i toppmötet – Alex Laferriere hjälte

Carolina tog emot Los Angeles i måndagens toppmöte i NHL. Och det slutade med seger för bortalaget Los Angeles, som besegrade Carolina med 5-2 (1-0, 0-1, 4-1).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Carolina Hurricanes ligger kvar på andra plats i tabellen, och Los Angeles Kings på tredje plats.

Los Angeles hade före måndagens bortamatch åtta förluster i rad.

Los Angeles tog ledningen efter sex minuters spel, genom Trevor Moore framspelad av Phillip Danault och Vladislav Gavrikov. Efter 5.38 i andra perioden nätade Jordan Martinook, framspelad av Seth Jarvis och Brent Burns och kvitterade för Carolina. Los Angeles hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.01 genom Phillip Danault, och gick upp till 1-4 innan Carolina svarade.

Slutresultatet blev 2-5 i Los Angeles favör.

Nästa motstånd för Carolina är Detroit. Lagen möts lördag 20 januari 01.00 i PNC Arena. Los Angeles tar sig an Dallas borta onsdag 17 januari 02.00.