Knapp seger för Seattle på bortaplan mot Anaheim Ducks

Bortalaget Seattle tog en uddamålsseger i matchen mot Anaheim Ducks i Honda Center. Laget vann matchen i NHL på söndagen med 3-2 (2-0, 0-1, 1-1).

I början av matchen var Seattle starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Oliver Bjorkstrand och Vince Dunn. Efter 6.24 i andra perioden nätade Frank Vatrano, och reducerade åt Anaheim Ducks. Efter 8.26 i tredje perioden gjorde Seattle 1-3 genom Tomas Tatar.

Trevor Zegras reducerade förvisso, men närmare än 2-3 kom inte Anaheim Ducks.

Vince Dunn gjorde ett mål för Seattle och två assist.

Det här var Anaheim Ducks nionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Seattles sjunde uddamålsseger.

Seattles nya tabellposition är femte plats, medan Anaheim Ducks är på sjunde plats.

Anaheim Ducks tar sig an Vegas i nästa match hemma torsdag 28 december 04.00. Seattle möter samma dag 03.30 Calgary borta.