Garland och Höglander avgjorde borta mot Anaheim Ducks

Det blev en uddamålsseger för Vancouver i matchen mot Anaheim Ducks i NHL på måndagen. Laget vann med 2-1 (1-1, 1-0, 0-0) borta i Honda Center.

Första perioden var jämn. Vancouver Canucks inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Nils Höglander efter 1.37, men Anaheim Ducks kvitterade genom Alex Killorn bara tre minuter senare. Efter 3.34 i andra perioden nätade Conor Garland, på pass av Nikita Zadorov och J.T. Miller och gav Vancouver ledningen. I tredje perioden höll Vancouver i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Anaheim Ducks 14:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Vancouvers 14:e uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Anaheim Ducks på sjunde plats och Vancouver i serieledning.

Torsdag 7 mars 04.00 spelar Anaheim Ducks hemma mot Ottawa. Vancouver möter Los Angeles borta i Crypto.com Arena onsdag 6 mars 04.30.