Forsberg och Trenin heta när Nashville slog Buffalo

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Nashville, som vann borta mot Buffalo med 2-1 (2-0, 0-1, 0-0) i NHL på måndagen.

Segern var Nashvilles sjunde på de senaste nio matcherna.

I början av matchen var Nashville starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Filip Forsberg och Yakov Trenin. Efter 10.01 i andra perioden slog Victor Olofsson till på straff, och reducerade åt Buffalo. Tredje perioden blev mållös, och Nashville höll i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Buffalos sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Nashvilles femte uddamålsseger.

Resultatet innebär att Buffalo ligger kvar på sjunde plats och Nashville på sjätte plats i tabellen.

Onsdag 6 december spelar Buffalo hemma mot Detroit 01.30 och Nashville mot Chicago borta 02.30 i United Center.