Formstarka Minnesota tog ännu en seger

Minnesota är nu inne i en stark period i NHL. När laget mötte Chicago hemma i Xcel Energy Center på söndagen kom tredje raka segern. Laget vann med 4-1 (3-0, 1-0, 0-1), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Minnesota spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Marco Rossi och ett mål av Mats Zuccarello. Efter 11.37 i andra perioden nätade Matt Boldy, på pass av Mats Zuccarello och Jared Spurgeon och gjorde 4-0. 12.56 in i tredje perioden nätade Chicagos Taylor Raddysh framspelad av Tyler Johnson och Connor Bedard och reducerade för Chicago. Men mer än så orkade Chicago inte med.

Minnesotas Mats Zuccarello stod för ett mål och två assists.

Minnesota stannar därmed på sjunde plats, och Chicago sist, på åttonde plats, i tabellen.

Onsdag 6 december möter Minnesota Calgary borta 03.00 och Chicago möter Nashville hemma 02.30.