Formstarka Dallas vann mot Anaheim Ducks

Dallas är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Anaheim Ducks borta i Honda Center på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-6 (0-3, 1-2, 1-1) innebär att Dallas nu har fyra segrar i följd i NHL.

Dallas spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Chris Tanev, Roope Hintz och Radek Faksa. Dallas ökade ledningen till 0-4 genom Jamie Benn efter 5.32 i andra perioden.

Efter 6.06 av perioden kunde Ryan Strome göra 1-4 för Anaheim Ducks.

Efter 14.20 ökade Dallas på till 1-5 genom Mason Marchment. Anaheim Ducks reducerade dock på nytt till 2-5 genom Alex Killorn tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen av matchen.

Dallas kunde dock avgöra till 2-6 med 12.32 kvar av matchen genom Joe Pavelski.

Roope Hintz gjorde ett mål för Dallas och två assist.

Det här betyder att Anaheim Ducks ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Dallas på första plats.

Måndag 11 mars 01.00 spelar Anaheim Ducks hemma mot NY Islanders. Dallas möter Los Angeles borta i Crypto.com Arena söndag 10 mars 04.30.