Förlust för New Jersey mot Montreal trots comeback

New Jersey förlorade mötet med Montreal hemma med 2-3 (0-1, 0-1, 2-1) i NHL på torsdagen. Det trots att laget gjorde två raka mål och kom tillbaka från underläge 0-2 till 2-2 i tredje perioden.

Segermålet för Montreal stod Cole Caufield för 15.29 in i tredje perioden.

Montreal tog ledningen efter 12.48, genom Juraj Slafkovsky på pass av Cole Caufield. Montreal gjorde 0-2 genom Joshua Roy efter 14.45 i andra perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Efter 20.47 av perioden kunde Luke Hughes göra 1-2 för New Jersey. 1.38 in i tredje perioden slog Alexander Holtz till på pass av Simon Nemec och Dawson Mercer och kvitterade för New Jersey.

15.29 in i perioden nätade Montreals Cole Caufield framspelad av Sean Monahan och Jordan Harris och avgjorde matchen för Montreal.

Det här var New Jerseys sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Montreals 14:e uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, New Jersey på sjunde plats och Montreal på sjätte plats.

I nästa omgång har New Jersey Columbus borta i Nationwide Arena, lördag 20 januari 01.00. Montreal spelar borta mot Ottawa fredag 19 januari 01.00.