Förlängningsseger för Ottawa mot Nashville

Det blev en riktigt spännande match när Ottawa mötte Nashville i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där Ottawa var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-3, 3-0, 0-0, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Claude Giroux som stod för det avgörande målet.

Nashville spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Mike McCarron, Philip Tomasino och Yakov Trenin. Efter 5.21 i andra perioden slog Drake Batherson till, framspelad av Brady Tkachuk och Jake Sanderson och reducerade åt Ottawa.

Ottawa reducerade igen efter 9.20 genom Tim Stutzle på pass av Mathieu Joseph.

Brady Tkachuk gjorde dessutom 3-3 efter 17.11 framspelad av Josh Norris.

I tredje perioden gjordes inga mål, och matchen gick därmed till förlängning I förlängningen tog det 3.36 innan Ottawa också avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Claude Giroux.

Det här var Ottawas femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Nashvilles åttonde uddamålsförlust.

Nashvilles nya tabellposition är fjärde plats, medan Ottawa är på åttonde och sista plats.

Torsdag 1 februari spelar Ottawa borta mot Detroit 01.00 och Nashville mot Los Angeles hemma 01.30 i Bridgestone Arena.