Förlängningsseger för Chicago mot NY Islanders

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Chicago avgöra den jämna matchen hemma mot NY Islanders i NHL. Slutresultatet blev 4-3 (0-1, 2-0, 1-2, 1-0). Seth Jones blev matchhjälte för Chicago med sitt mål blott 21 sekunder in i förlängningen.

NY Islanders tog ledningen efter 6.06, genom Brock Nelson assisterad av Hudson Fasching och Kyle Palmieri. Efter 18.07 i andra perioden nätade Boris Katchouk, på pass av Zach Sanford och Reese Johnson och kvitterade för Chicago.

Joey Anderson gjorde dessutom 2-1 efter 19.14 framspelad av Colin Blackwell.

NY Islanders Kyle Palmieri gjorde 2-2 efter 19.14 på pass av Noah Dobson och Alexander Romanov.

Efter 5.15 i tredje perioden gjorde Chicago 3-2 genom Jason Dickinson.

Efter 6.37 av matchen kunde Bo Horvat kvittera till 3-3 för NY Islanders.

Chicago kunde dock avgöra till 4-3 med 39 sekunder kvar av matchen genom Seth Jones.

Det här var Chicagos nionde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också NY Islanders tolfte uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Chicago ligger kvar på åttonde och sista plats och NY Islanders på sjätte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Chicago är Vancouver. Lagen möts tisdag 23 januari 04.00 i Rogers Arena. NY Islanders tar sig an Dallas hemma måndag 22 januari 01.30.